Miten sinä

voit tukea

aloitettamme?

Aihe on tärkeä ja haluat tukea aloitetta. Mitä voit tehdä seuraavaksi?

Aloitteen allekirjoittaminen on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista tukea aloitetta. Jos et voi itse allekirjoittaa aloitetta, voit vakuuttaa lähipiirisi, ystäväsi ja naapurisi allekirjoittamaan. Kanaviemme seuraaminen, sisällöistämme tykkääminen, kommentoiminen ja niiden jakaminen ovat myös suuri apu aloitteelle ja sen julkisuuteen tuomiselle. Löydät meidät Facebookissa ja Instagramissa.

Lataa ja tulosta PDF-lomake, täytä siihen tietosi ja lähetä se alla olevaan postiosoitteeseen. Voit toimia myös vastuuhenkilönä ja kerätä kannatusilmoituksia aloitteeseen paperilomakkeilla tulostamalla niitä useampia.

Huom! Postittaminen tapahtuu kannattajien kustannuksella ja vastuulla.

Haluatko tukea aloitetta paperilomakkeella verkkopalvelun sijaan?

Lähetä lomakkeet osoitteeseen:

Familia ry

Lintulahdenkatu 10

00500 Helsinki

Näytä tukesi jakamalla materiaalimme!

Jos haluat tallentaa kuvan, napsauta kuvan alla olevaa painiketta aloittaaksesi latauksen.

Ajatuksia aiheesta? Jaa ne meille, kansalle ja päätöksentekijöille.

Kirjoita mielipidekirjoituksia lehdille, jaa ja kommentoi julkaisujamme, keskustele aiheesta ystäviesi, perheesi ja kollegojesi kanssa. Mitä enemmän aihe pääsee julkiseen keskusteluun, sen parempi.

Mukaan vapaaehtoiseksi?

Jos sydämesi sykkii kampanjoinnille ja olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen työskentelyyn, saatat olla vapaaehtoistiimimme hyvin istuva palanen. Aiempi kokemus kampanjoinnista ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on palava halu parantaa monikielisten henkilöiden asemaa yhteiskunnassa. Ota yhteyttä kampanjan johtajaan osoitteesta elina.helmanen(at)familiary.fi ja ilmaise mielenkiintosi liittyä mukaan vapaaehtoistiimiin. Kerro viestissäsi lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi vapaaehtoistyöskentelyn suhteen.

Vastaa kyselyihimme

Haluatko auttaa meitä anonyymisti, tehdä meille käännöksiä tai alkaa vapaaehtoiseksi videoklippeihin?

Jos jaat meille kokemuksesi, vastauksesi ovat nimettömiä, mutta voimme lainata niitä ja käyttää somepostauksissamme. Voit myös kääntää meille tiivistelmän aloitteesta osaamillesi kielille, jota voimme käyttää nettisivuillamme. Toinen tapa jakaa kokemuksesi konkreettisesti on tulla vapaaehtoiseksi videoihin, joista teemme myös somepostauksia.

OTA YHTEYTTÄ

Kysymyksiä?

Haluatko tietää lisää?

Oletko kiinnostunut tukemaan meitä?