Miten sinä

voit tukea

aloitettamme?

Aihe on tärkeä ja haluat tukea aloitetta. Mitä voit tehdä seuraavaksi?

Aloitteen allekirjoittaminen on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista tukea aloitetta. Jos et voi itse allekirjoittaa aloitetta, voit vakuuttaa lähipiirisi, ystäväsi ja naapurisi allekirjoittamaan. Kanaviemme seuraaminen, sisällöistämme tykkääminen, kommentoiminen ja niiden jakaminen ovat myös suuri apu aloitteelle ja sen julkisuuteen tuomiselle. Löydät meidät Facebookissa ja Instagramissa.

Näytä tukesi jakamalla materiaalimme!

Jos haluat tallentaa kuvan, napsauta kuvan alla olevaa painiketta aloittaaksesi latauksen.

Ajatuksia aiheesta? Jaa ne meille, kansalle ja päätöksentekijöille.

Kirjoita mielipidekirjoituksia lehdille, jaa ja kommentoi julkaisujamme, keskustele aiheesta ystäviesi, perheesi ja kollegojesi kanssa. Mitä enemmän aihe pääsee julkiseen keskusteluun, sen parempi.

Mukaan vapaaehtoiseksi?

Jos sydämesi sykkii kampanjoinnille ja olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen työskentelyyn, saatat olla vapaaehtoistiimimme hyvin istuva palanen. Aiempi kokemus kampanjoinnista ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on palava halu parantaa monikielisten henkilöiden asemaa yhteiskunnassa. Ota yhteyttä kampanjan johtajaan osoitteesta elina.helmanen(at)familiary.fi ja ilmaise mielenkiintosi liittyä mukaan vapaaehtoistiimiin. Kerro viestissäsi lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi vapaaehtoistyöskentelyn suhteen.

OTA YHTEYTTÄ

Kysymyksiä?

Haluatko tietää lisää?

Oletko kiinnostunut tukemaan meitä?